Tarief en vergoeding van psychische hulp

Tarief en duur

De duur en kosten hangen af van de gekozen behandelaar. De kosten per behandelaar kunnen op de persoonlijke profielen bij Psyned bekeken worden. Gemiddeld liggen de kosten tussen de € 85,- en € 125,- per gesprek, welke vaak tussen de 45 en 60 minuten duurt.

Afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het minimaal 48 uur van tevoren weten, dan kan iemand anders nog worden ingepland. Ben je te laat met afzeggen dan wordt het volledig bedrag van het consult in rekening gebracht.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een gedeeltelijke vergoeding tot helemaal niets. Om zeker te weten welke regeling jouw verzekeraar hanteert, is het verstandig om dit vooraf even na te vragen.Het is belangrijk de overweging te maken of je -wanneer het niet vergoed wordt- bereid bent in jezelf te investeren.

Contact Psycholoog Rotterdam

Wil je weten wat ik voor jou kan doen of heb je vragen? Neem contact op met mijn praktijkassistente van Psyned. Je krijgt persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie. Er kan indien gewenst een afspraak worden gemaakt en ik heb geen wachtlijst. Zo ben je snel geholpen. Bel naar 010 – 3070091.