Psycholoog Rotterdam helpt je bij uiteenlopende psychische klachten

Voor sommige mensen is het klip en klaar. Je hebt een klacht, ook al wel een idee van wat het zou kunnen zijn en dus stap je naar een psycholoog.

Wat voor klachten?

Voor andere mensen ligt het wat lastiger. Je hebt wel klachten, maar die zijn vaag, of je praat er niet makkelijk over. Daarbij, je bent nog nooit bij een psycholoog geweest, dus je kunt je er maar weinig bij voorstellen. Bovendien, wie zegt dat jouw klacht wel ‘erg genoeg’ is?

Laat ik beginnen met te zeggen dat het ook echt best lastig kan zijn. Tegelijkertijd is het eigenlijk ook heel simpel, want jouw klacht is namelijk al voldoende. Dat die klacht zodanig is dat je hier nu dit aan het lezen bent, is al ‘bewijs’ genoeg voor de ernst. Ook al is het misschien lastig onder woorden te brengen. Ook al twijfel je misschien nog heel erg. Je kunt gerust hulp vragen.

Welke psychische klachten kom ik tegen bij Psycholoog Rotterdam?

Heel uiteenlopende klachten en vragen eigenlijk. Van het gevoel ‘vast’ te zitten in een bepaald moment van het leven. Ook zie ik mensen met een burnout of een depressie. En dan zijn er nog die mensen die een onbestemd gevoel hebben, angstig zijn, niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, een negatief zelfbeeld hebben of in het algemeen hun leven willen verrijken.

Je hebt geen klacht

Zelfs zonder klacht kan Psycholoog Rotterdam veel voor je betekenen. In het dagelijks leven kom je er namelijk soms nauwelijks aan toe: voor jezelf zorgen. En dan heb ik het niet over uitrusten en leuke dingen doen. Ik heb het over nadenken over je leven, kritisch naar jezelf kijken, kijken wat er beter, mooier, fijner kan. Veel ongemakken ontstaan trouwens omdat we daar in alle drukte niet meer aan toe komen of er ook geen tijd voor maken. Dan is voorkomen toch beter dan genezen.

Het klinkt in eerste instantie misschien raar, maar ik ben er van overtuigd dat iedereen erbij gebaat is zijn of haar leven van tijd tot tijd eens kritisch te bestuderen, te verbeteren en te verrijken. Dat is wat ik je gun en waar ik je graag bij ondersteun.

Contact Psycholoog Rotterdam

Wil je weten wat ik voor jou kan doen of heb je vragen? Neem contact op met mijn praktijkassistente van Psyned. Je krijgt persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie. Er kan indien gewenst een afspraak worden gemaakt en ik heb geen wachtlijst. Zo ben je snel geholpen. Bel naar 010 – 3070091.