Over ons

Je kunt bij Psycholoog Rotterdam terecht voor passende hulp bij een verscheidenheid aan klachten. Onderstaand hebben we Bram, Chris, Arco, Ysabel, Richard en Annelies afgebeeld, zes zeer kundige behandelaren. Toch verder kijken? Dan willen we je graag kennis laten maken met andere behandelaren in Rotterdam. We hopen dat je je vrij voelt om te bellen, zodat één van onze psychologen van het secretariaat je verder mag helpen in het vinden van een geschikte psycholoog. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen, waarna het secretariaat jou kan bellen.

Het secretariaat is bereikbaar via 010 – 3070091.

Arco Poot, Psycholoog, Capelle aan de IJssel

Psycholoog Rotterdam - Arco Poot

Mijn benadering is daarin betrokken, persoonlijk maar waar nodig ook meer direct en to the point.


Chris Roos, Relatietherapeut, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Chris Roos

Bij relatietherapie zoek ik altijd naar de verbindingen tussen jullie. Iedereen wil natuurlijk gehoord, gezien en erkend worden.


Richard Clark, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Richard Clark

In mijn praktijk richt ik mij op kortdurende problematiek en kan ik je helpen met uiteenlopende klachten. Zo kun je bij mij aankloppen voor burn-out klachten, depressie, faalangst en nog veel meer.


Annelies de Jager, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Annelies de Jager

Ons onderlinge contact is erg belangrijk, samen zorgen we ervoor dat jij weer op weg geholpen wordt. Samenwerking is essentieel.


Bram Wernsen, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Bram Wernsen

Ik help je op weg, ondersteun je en geef je nieuwe mogelijkheden en inzichten, maar jij bent degene die je klacht kan verhelpen.


Ysabel Cobelens-Garcia, Psycholoog , Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Ysabel Cobelens-Garcia

Het is belangrijk om positief te zijn en om te leren jezelf te accepteren. Iedereen is uniek. Iedereen heeft zijn eigen vaardigheden en talenten.